Buikpijn de baas

Laat buikpijn verdwijnen

Kinderen

Kinderen, Heb jij regelmatig buikpijn en heeft de arts verteld dat er niets aan de hand is met je buik ? Dan ben je hier aan het juiste adres. Waar de reguliere geneeskunde veelal met de handen in het haar zit, je naar huis wordt gestuurd met de boodschap, er is niets aan te doen, leer er maar mee leven. Is deze methode wetenschappelijk bewezen effectief 70% van de patiƫnten/cliƫnten is binnen 3 maanden klachtenvrij. We leren jou om te luisteren naar je lichaam. En dat allemaal op een fijne en ontspannen manier.

afspraak buikpijn de baas

10% van de kinderen/jongeren hebben regelmatig buikpijn klachten. Meisjes iets vaker dan jongens. 30% blijft langere tijd buikpijnklachten houden.

Er kunnen vele oorzaken zijn waardoor buikpijn klachten ontstaan. In ons buikpijn de baas programma kijken we hier uitgebreid na.

Kinderen vinden het de eerste keer best spannend om naar ons toe te komen. Na een eerste keer is dit in de meeste gevallen verdwenen. Het is bij ons in het holistiche medisch centrum erg kind vriendelijk. Wij lopen niet in witte jassen en het heeft een huiselijke sfeer en aankleding. We hebben ons programma zo kindvriendelijk gemaakt met werkmaterialen voor kinderen met mooie illustraties en ook onze kinder imaginaties zijn erg leuk om naar te luisteren.

Niet alleen kinderen met buikpijn kunnen bij ons terecht, ook andere problemen en pijn of angsten kunnen wij behandelen. Een van de technieken die wij wel eens inzetten is bv. de magische toverhandschoen.

© 2021 Buikpijn de baas

Thema door Anders Norén