Buikpijn de baas

Laat buikpijn verdwijnen

KINDERTIPS

Kindertips van buikpijn de baas.

Buikpijn is niet fijn, en echt niet tof maar vanaf nu gaan we het anders doen. Zullen we samen een paar afspraken maken, dappere stoere mensen afspraken? Kom maar dichter bij dan fluister ik in je oor een aantal hele goede idee├źn …..

  • Vanaf nu gaan we niet meer over onze buikpijn praten. Als we er niet over praten vergeten we het ook. En als we het vergeten verdwijnt het ook vaak. Das cool ! Alleen als het echt zo’n enorme pijn doet dat je er echt van moet huilen dan mag je het ttegenegen anderen vertellen of natuurlijk tegen mij.

Dat is dan onze eerste afspraak, dapper en stoer dat je die met mij hebt gemaakt.

Nog een, en misschien ken je deze al en doe je dat ook al. Als je gewoon met je voeten op de grond zit op de wc. Is het moeilijk voor jouw poepfabriek om je poep naar buiten te krijgen.

  • Vanaf nu vraag je of er een klein krukje in je toilet mag staan. Daar zet je dan je voeten op als je gaat poepen en kan het veel makkelijker vanuit je poepfabriek naar buiten, plomp de wc in. Handig he ?
Buikpijn de baas
Een krukje onder je voeten op het toilet maakt poepen makkelijker.

Zullen we dan voor nu nog 1 laatste afspraak samen maken ? Ja, he ? Want je wilt immers zo snel mogelijk van dit vervelende probleem af. Deze vind je misschien wel lastig maar toch is het heel erg belangrijk om te doen.

Daar komt ie, afspraak nummer 3

  • Vanaf nu gaan we ondanks de buikpijn toch naar school. En weet je waarom ? Want we weten echt wel dat het lastig is als je buikpijn hebt. Maar school is niet de oorzaak van jouw buikpijn. Door gewoon naar school te gaan en al je andere dingen te doen die je anders ook doet. Ben je sneller van je buikpijn af. En kun je lekker met je vriendjes en vriendinnetjes blijven spelen. En dat is wel super fijn!

Als je deze drie afspraken/ kindertips goed volhoud zal je merken dat je na enkele weken al minder last van je buik hebt. Kun je je het nu nog niet voorstellen, dat snap ik hoor. Maar probeer het toch maar want het werkt echt.

We hebben nog meer leuke tips voor je als je bij ons op bezoek komt. Want wij willen ook dat jij zo snel mogelijk beter wordt.

© 2021 Buikpijn de baas

Thema door Anders Norén